Diensten

Hieronder vind je een greep uit ons aanbod waarmee wij jou kunnen helpen.

Websites
Webshops
Social Media
Huisstijl
Tekst
Maatwerk
Fotografie
Hardware
Mailings
Academy


Websites

Websites
Heb je behoefte aan een nieuwe website?

Darvin. ontwikkelt een volledige website die jouw bedrijf online weerspiegelt. Zonder ‘hocus-pocus’ zorgen we ervoor dat jouw website er technisch verzorgd uitziet. Daarenboven garanderen we dat jouw website goed scoort in Google.

Mensen maken steeds meer gebruik van Smartphones en Tablets om hun surfgedrag te ondersteunen. Darvin. speelt hierop in door responsive websites te ontwikkelen die er ook op deze devices perfect verzorgd uitzien.

Dankzij ons eenvoudig CMS-systeem pas jij de content van je website snel aan. Via de Darvin. Academy wordt dit jouw stap voor stap aangeleerd, tijdens één van onze opleidingen.

Webshops

Webshops
Wil je een stapje verder gaan en je producten online verkopen?

Steeds meer mensen vinden hun weg naar de online winkels. Als handelaar kun je dus niet achter blijven. Darvin. maakt een gebruiksvriendelijke webshop, waar jouw en nieuwe klanten makkelijk de weg naartoe vinden.

Daarenboven kunnen wij ook zorgen voor optimale fotografie en leveren we zelfs de mogelijkheid van 3D-fotografie. Wees hierop een voorloper.

Social Media

Social Media
Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest,… Zijn dit zaken die maar een vaag belletje doen rinkelen?

Social media zijn niet weg te denken uit het dagelijks leven.

Wij begeleiden jouw bedrijf om de weg te vinden tussen deze sociale media en om deze volledig te benutten op vlak van marketing. Samen denken en voeren we een strategie uit. Zo verover jij ook je plaats online.

Huisstijl

Huisstijl
Heb je nood aan een nieuwe en persoonlijke huisstijl?

Darvin. ontwerpt en ontwikkelt een volledige huisstijl volgens jouw wensen en voorkeuren.

We maken gepersonaliseerde naamkaartjes voor je medewerkers. Ook folders en nieuwsbrieven zullen door ons ontworpen worden, zowel qua lay-out, maar ook qua fotografie en tekst. Een bedrijfsfilm is voor ons een kleine moeite.

Tekst

Tekst
Wil je een wervende tekst op je website, je Facebook-pagina of in een folder?

De juiste woorden vinden om iets te beschrijven is niet altijd gemakkelijk. Daarom heeft Darvin. een team van copywriters ter beschikking. Zij luisteren naar jouw verhaal, doen een interview met jou, je medewerkers of zelfs klanten. Deze informatie verwerken zij in een duidelijk leesbare tekst.

We bieden niet alleen Nederlandstalige teksten ook, ook Frans, Duits, Engels en Spaans behoren tot ons standaardpakket.

Maatwerk

Maatwerk
Heb je het gevoel dat je jouw bedrijfsprocessen nog kan verbeteren?

De werking van een bedrijf kan nooit optimaal genoeg verlopen. Daarom ontwikkelen wij elke software op jouw maat. Denk hierbij aan klantenbeheersystemen, facturatiesystemen, HR-systemen… Deze software wordt online ondersteund en is via elk toestel te beheren.

Ook hier kan de Darvin. Academy jou ondersteunen. Via praktische opleidingen leer je gericht te werken met jouw op maat gemaakte systeem.

Fotografie

Fotografie
Heb je nood aan professionele foto’s van bijvoorbeeld jouw producten?

Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Daarom is een professioneel gemaakte foto een must op elke website, webshop of social media pagina.

Darvin. werkt samen met fotografen die gebruik maken van de nieuwste technologieën, zoals 3D-fotografie. Deze foto’s zullen ook helemaal bewerkt worden volgens jouw wensen.  

Hardware

Hardware
Heeft je laptop het begeven of wil je je nieuwe werknemer goed uitrusten?

Darvin. geeft niet enkel advies, maar we leveren jou ook de nodige hardware

Zo kunnen we laptops, desktops, telefoons, printers, externe harde schijven en zelfs tablets leveren. Steeds kwalitatieve toestellen die geschikt zijn voor jouw zaak.

Mailings

Mailings
Wil je je klanten of prospecten je laatste nieuwe promotie laten weten?

Darvin. kan jou helpen om jouw mailings te versturen. We ontwerpen aantrekkelijke mailings voor jou, schrijven de teksten, vullen deze met (foto-)grafisch materiaal en sturen deze uit.

Via de Darvin. Academy kan je leren hoe zelf de mailings te versturen.

Academy

Academy
Ervaar je soms de nood aan vertaling van je bedrijfsprocessen in meer menselijke taal?

Hoewel onze systemen zeer eenvoudig in gebruik zijn, hebben wij de Darvin. Academy opgericht.

Onze medewerkers, gespecialiseerd in verschillende thema’s, geven praktische en op maat opleidingen voor jou en je medewerkers.

Deze opleidingen hebben enerzijds als doel om jou te leren werken met de systemen, met je hardware enz.

Daarnaast bieden we ook bredere opleidingen aan, zoals leren omgaan met social media, het analyseren van online bezoekersrapporten, verkooptechnieken (offline en online) enz.